Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

dsc_0335

 

 

SORTIDA DE LA COLLA EXCURSIONISTA : TOT RECORDANT EN JOSEP I EN RAFA

 

 

Aquest diumenge de Rams hem fet una sortida d'aquelles que tant li agradaven al Mateu de fer, a Biure de Gaià, sempre li agradava de fer sortides el diumenge de Rams allà a on tant li feia feliç d'estar, son d'aquelles sortides que ens fan gaudir a tots.

A les 8 del matí els 50 caminaires anem amb cotxes fins a Biure i comencem la nostra ruta, que ens dur a Sant Miquel de Montclar, lloc conegut per la nostra colla i des de on tenim unes magnífiques vistes dels pobles que l'envolten, dels camps de blat amb el seu magnífic verdor, camps grocs i vermells, la primera es nota a l'ambient. Tot acabada la caminada tornem al poble on l'aigua fresca de la Font es refresca la gola, i entretant ens porten el dinar ens fan una xerrada de l' importància de l'excursionisme, i amb la que tots ens sentim força reflectits. Fem un dinar de germanor al local social, on tots gaudim una bona estona de la company i dels amics, a les postres la Pepi, dona del Rafa i estimada per tots nosaltres, ens recita un vers fet per ella amb tot el sentiment del cor, i ens recorda temps passats, moments viscuts amb Rafa i amb Josep que mai s'esborraran de la nostra memòria.

 Agraïm aquest magnífic dia a Josep Balada, Marcel-lina Grados, Jaume Sayos, Roser Mato i Pepi Vazquez i els col·laboradors que donen un cop de mà.

 

La propera sortida serà el 27 d'abril, anem als Mollons i, coincidint amb el 15è l'aniversari de la colla, al tornar farem un pica-pica al Restaurant Nou.

 Sortim de la seu de la colla a les 8 h. i arribem a les 13h.

 

INSCRIPCIONS PER LES EXCURSIONS: Tots els dilluns i dijous de la setmana de l'excursió, de 19 a 20:45 hores, a la seu social. Els socis poden fer la reserva telefònicament o per correu electrònic. cevcami@hotmail.com i 93 803 43 88.

 

F. Cullerés

Foto: J. Piernas