Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

dsc_0256

 

 

 

LA COLLA DE VILANOVA FEM SORTIDA AMB BICICLETA FINS SANTA MARIA DEL CAMI

 

 

Una sortida de la colla una mica diferent de les habituals, on fem una sortida que ens ha de duu des de Vilanova a Sta. Maria del Camí i tornar, 40 kilòmetres que seguim en la major part del camí pel circuit preparat per a bicicletes al costat de l’antiga N-II, es una ruta marcada i protegida del circuit dels cotxes. Els 20 “ciclistes” d’avui, entre ells 6 nens,  sortim a les 9 des de Vilanova, arribarem fins a Jorba, i pel carril bici fins a Santa Maria, anem en tot moment amb el nostre cotxe escombra i, molt d’agrair a Protecció Civil de Vilanova que ens donava suport en tot moment, hi han 18 caminaires que surten des de Veciana, amb un recorregut de 12kms., amb ells ens trobem a Santa Maria on ens tenen preparats els companys de la colla un most per agafar forces, tots plegats esmorzem i enfilem tornada.

Agraïm aquesta sortida a Jaume Sayós, Josep Balada, Protecció Civil i els companys col·laboradors de la colla, per fer-nos tots plegats gaudir d’aquesta diferent i molt divertida sortida.

La propera sortida de la colla serà el 7 d’Octubre a Mirador del Roc de La Lluna (Berguedà), sortim amb autocar a les 7 el matí i tornem a les 18h. Les inscripcions fins al dijous a les oficines del Banc Popular i també dilluns i dijous de 7 a 8:45 del vespre al local social. Reserves, servei per a socis, cevcami@hotmail.com i 93 803 43 88 fins al dijous a les 8:45 del vespre.

                                                                                                                             F. Cullerés

                                                                                                                             Foto: J. Piernas