Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

 

p1060596

 

 

Serrat de la Pastereta a Montserrat amb la Colla Excursionista de Vilanova del Camí.

 

 

Aquest diumenge la Colla Excursionista de Vilanova a fet una matinal per Montserrat. Comencem l'excursió a la pista de la Vinya Nova i agafem el camí del Clot de Mònica. Anem pujant tots plegats fins al un trencall on tenim dues bifurcacions, aquí fem dos grups. El primer grup es dirigeix cap a la Canal de l´Artiga Baixa, en direcció a la Presidenta i continuant cap a la Mamella. Després de superar un tram de grapes a la paret, força divertida, ens trobem també una corda i encaixonats anem pujant la canal en direcció a la Gorra Frígia; fins a sortir al camí Nou que puja a Sant Jeroni, que ve del funicular de Sant Joan.

 

L'altre grup es dirigeix cap al camí que puja a Sant Joan. Tot pujant pel corriol, podem gaudir del mar de núvols que tenim sobre Collbató i de les meravelloses vistes de la Muntanya de Montserrat i tot el seu entorn. Passem per l'antic restaurant de Sant Joan, Sant Onofre, Santa Magdalena i baixem per les escales de Jacob cap al camí Nou de Sant Jeroni.

 

Ens retrobem els dos grups al Pas del Trencabarrals i esmorzem tots plegats al mirador de la Serra de les Paparres. Aquí, tot esmorzant, comentem les experiències viscudes. Uns hem pogut gaudir d'unes vistes de la muntanya de Montserrat espectaculars i altres hem gaudir amb l'aventura d´uns passos equipats, caminant encaixonats dins la canal. Dues maneres molt boniques i diferents de disfrutar de la natura.

 

Les boires comencen a pujar i a corre-cuita ens fem la foto de grup cap a l´Elefant. Tot seguit emprenem la marxa en direcció al Coll dels Pollegons i trenquem a mà dreta cap a la Cova de la Murdela. Més endavant visitem un pont natural ocasionat per un despreniment d´una gran roca i acabem arribant a la Vinya Nova.

 

 

Agraïm aquesta sortida als vocals: Antonio Sevilla, Carles Méndez i Joan Termes.

La propera sortida serà el dia 17 d'abril a la Segarra. Sortim a les 7h. i tornem a les 14:30 h.

INSCRIPCIONS PER LES EXCURSIONS: Tots els dilluns i dijous de la setmana de l'excursió, de 19 a 20:30 hores, a la seu social. Els socis poden fer la reserva telefònicament o per correu electrònic. cevcami@hotmail.com i 93 803 43 88.

 

Carles Méndez

Foto: Carles Méndez