Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

 

dsci2273

 

 

SORTIDA DE LA COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA :

LA SERRA DEL CURULL (OSONA)

 

 

 

Aquest darrer diumenge hem fet una sortida molt interessant que ens ha portat als 52 camiraires de la colla al poble de Vidrà a fer una sortida circular per la serra de Curull, en un recorregut circular de 15 kilòmetres i amb un desnivell acumulat de 730 metres de pujada i baixada.

Seguirem la riera de Sant Bartomeu, on els color de la tardor ja li dona uns tons ocre i groc agradables a la vista, amb tot de fulles dels arbres caducs que, tot i que l'estació s'està enrederint una mica aquest any, fa el seu recorregut pels nostres boscos i els torna melancòlics i serens, plàcids i plens de calma, immillorable lloc per passar un matí en bona companyia i buscar la tranquil·litat.

 Poc a poc arribem al Puig de l'Àliga, amb un dia ben clar que ens deixa gaudir d'unes bones vistes, amb una altitud de 1342mts. I la vall als nostres peus, allargant la mirada fins allà on ens arriben els ulls per no perdre detall, com nens petits que ho descobreixen per primer cop.

 

Després anem pel torrent de Salgueda cap al Salt del Molí on ens fem la foto de grup, com es veu per la cara que fem es nota que ho estem passant d'allò mes be.

 

 I ja tornem capa Vidrà on acabem la sortida fem un most tots junts per acomiadar-nos, i donar les gràcies als nostres vocals per haver-nos fet gaudir d'una sortida tant bonica i amb la que hem gaudit tant, gràcies a Araceli Ordóñez, Montserrat Asensio, Juan Ramón Lopez i Rodrigo Espejo.

 

 

La propera sortida de la colla serà el dia 9 de Novembre, es un sortida especial dons es per col·laborar un any mes amb LA MARATÓ DE TV3, el diners recaptats es donaran integrament a la Marató que aquest any està dedicada a les malalties del cor, el donatiu es de 10 €, farem una caminada que comencem a les 9h. I després fem una mica d'esmorzar al Marta Mata i gresca per amenitzar aquesta matinal tant important en la que esperem que tots hi participeu.

 

 

Comentari: F. Cullerés

Foto: Julio Abad , Jordi Bacardit

 

 

dsc01729