Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

 

img_0040 [resolucion de escritorio]

 

 

CAMINADA PER LA SERRA DE BUFADORS AMB LA COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA

 

Som 41 caminaires que sortim del Castell de Montesquiu, al terme de Sant Quirze de Besora. Creuem la riera de la Solana, que degut a les pluges d´aquests dies, baixa amb un cabal d´aigua prou important. Caminem durant una estona entre una pluja ben minsa, que al final ens deixa esmorzar. Després de caminar pels peus de la serra, ens endinsem pel bosc de faigs, que permeten la llum justa per gaudir dels verds de les fagedes i la vida de falgueres. Uns blocs de roques sembrats pel terra deixen oberts esquerdes i forats provinent, qui sap qui, de quines fondàries.

Un corriol travessa el màgic paratge dels Bufadors entre roques, murs, esquerdes, foscors i clarors, vegetacions molsoses, lianes que no se sap d’on pugen... o baixen i heures entestades en arrapar-se a la “muralla” obaga per arribar a atrapar la poca llum que llueix al cap damunt.

Sortim d´aquests bell paratge per un corriol pel llom de la carena, on tenim unes fantàstiques vistes. I ens torna visitar la pluja, aquest cop amb ganes i canviant l´ itinerari previst, acabem l’excursió a Santa Maria de Besora. Agraïm aquesta bonica excursió als vocals Carles Méndez i Silvia Caballero.

La propera sortida habitual serà el 20 de Novembre fem la Boletada, sortim a les 8 del matí i tornem a les 14 h. Les inscripcions fins al dijous a les oficines del Banc Popular i també dijous de 7 a 8:45 del vespre al local social. Reserves, servei per a socis, cevcami@hotmail.com i 93 803 43 88 fins al dijous a les 8:45 del vespre.

     C. Méndez

J.M. Fernàndez

     F. Culleres

 

images