Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

 

dsc_0962

 

 

AMB LA COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA DEL CAMI DE SANT BOI AL PRAT DE LLOBREGAT(BAIX LLOBREGAT)

 

 

Aquest passat diumenge hem anat a fer una sortida continuació de la darrera que varem fer. Som 55 excursionistes animats per un matí que, encara que sembla que el temps ens ha de fer la guitza, se'ns presenta interessant , i anem fins a Sant Boi, al mateix lloc on varem acabar l'últim diumenge i on comencem l'excursió, amb una petita parada inicial per fer un cafè.

 

En el segon tram del recorregut travessem la zona agrària del Baix Llobregat, i ens endinsem en els espais naturals del Delta del Llobregat. Podrem gaudir de la gran varietat d'aus de la zona, aprofitant els miradors preparats per aquest fi, on les podem contemplar en el seu habitat i fer boniques fotografies. Sovint ens passen per sobre els avions que aterren a l'aeroport, i ens permeten fer també espectaculars fotografies d'aquestes altres aus.

 

El dia a millorat força des del començament on semblava que volia ploure però hem tingut sort i surt el sol.

 

Avui fem uns 17 kilòmetres del recorregut que ens ha dut a la desembocadura del Llobregat. Acabem la nostra sortida molt a prop de l'aeroport.

 

 

Agrair aquesta bonica sortida als nostres vocals Mª Rosa Carol, Núria Rodríguez i Dolors Brugués, així com també els seus col·laboradors.

 

 

El dia 21 de Febrer farem una sortida a Les Tines del Flaquer (Bages), amb un recorregut d'uns 12 kilòmetres. Sortim amb l'autocar des del lloc habitual, a les 8 del matí i tornem a les 19 hores.

 

 

INSCRIPCIONS PER LES EXCURSIONS: Tots els dilluns i dijous de la setmana de l'excursió, de 19 a 20:45 hores, a la seu social. Els socis poden fer la reserva telefònicament o per correu electrònic. cevcami@hotmail.com i 93 803 43 88.

 

 

Francesca Cullerés

Foto: Joan Piernas