Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

dsc_0005[1]

 

 

ROC DE BENAVENT AMB LA COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA DEL CAMI

 

 

 

A les 5del matí aquest passat diumenge dia 1 de març, els 45 caminaires que ens trobem per anar a fer una caminada d'uns 23 kilòmetres al roc de Benavent al Pallars Jussà.

 

Sortim a caminar des de Benavent de Tremp i pujarem al grau curt del roc de Benavent, allà dalt podem gaudir fins la vista ens ho permet, amb les muntanyes nevades del Pirineus, i vista dels tres Montsecs i la Vall de la Conca d'Allà.

 

Continuem la caminada pel territori on trobem trinxeres de la guerra civil, fins hi tot hi ha qui s'atreveix a entrar a aquell espai tant reduït. Més endavant també trobem petjades de dinosaure.

 

Anem caminant i bordejant la muntanya fins arribar al Castell de Jordà, construït entre els segles IX i XII, Arnau Mir de Tost el va fer edificar com un castell capaç una guarnició important així com una població civil, en part depenent i lligada com la militar, amb les seves dependències per al bestiar.

 

Ja tenim molt a prop de la vila d'Isona i molts ànims continuem la nostra ruta després de dinar, que ens porta a l'ermita de la Mare de Deu d'Isona.

 

Arribem a Isona i ens endinsem als seus carrers, els nostres amics Joan i Teresa ens obren les portes de casa seva, com els millors amfitrions ens ofereixen uns aperitius, que ens fan el delit de tots i per la qual cosa els estem molt agraïts tots nosaltres.

 

Hem gaudit moltísim d'aquesta meravellosa sortida, ho agraïm als nostres vocals Juan Piernas, Ramón Codina, Montse Ramonjuan i Teresa Feliu.

 

La propera sortida serà el diumenge 15 de Març i anem a la Serra de Llaberia. Sortim a les 6h. i tornem a les 19h.

 

També volem recordar a tots els nostres socis que comença el període d'inscripcions de la sortida del 10 i 11 d'octubre a las Hoces del Duratón (Castellà i Lleó)

 

 

INSCRIPCIONS PER LES EXCURSIONS: Tots els dilluns i dijous de la setmana de l'excursió, de 19 a 20:45 hores, a la seu social. Els socis poden fer la reserva telefònicament o per correu electrònic. cevcami@hotmail.com i 93 803 43 88.

 

 

Francesca Cullerés

Foto: Joan Piernas