Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

 

dsc_0277[1]

 

 

LA COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA DEL CAMI A PLATJA LLARGA                

 

 

Aquest darrer diumenge de març ens varem traslladar a Tarragona per fer una sortida matinal molt senzilla i bonica. Encara que el dia no acompanya, doncs cau una mica de pluja, els 50 caminaires agafem l’autocar que ens ha de dur a la Cala La Mora on comencem la nostra ruta. Es una caminada bora el mar, que amb el temporal ens dona un espectacle impressionat d’onades picant contra les roques, estem impressionats per l’espectacle i les càmeres de fotos no paren. Passem pel costat del riu Gaià, allà on les seves aigües arriben al mar, i vorejant-lo , al fons veiem el Castell de Tamarit, anem fins el poble de Ferran, poble bonic amb el seu Castell que recorda temps passats, passegem pels seus carrers i continuem capa El Mèdol, visitem la pedrera que en temps dels romans era el lloc on treien les pedres per fer les construccions que tots anem coneixent.

 Acabem la nostra sortida amb la satisfacció d’una caminada tranqui-la però molt interessant,l a qual agraïm als nostres vocals Josep M. Prat, Josep M. Tort i Joaquim Grau.

 

La propera sortida és especial per molts de nosaltres, anem a la Conca de Barberà, tot recordant en Josep i en Rafa, companys molt presents en la nostra colla i que ens van deixar amb molt poc temps de diferencia, en acabar la caminada fem un dinar de germanor a Biure.

 

 Sortim amb cotxes a les 8 del matí. INSCRIPCIONS PER A LES EXCURSIONS: Tots els dilluns i dijous de la setmana de l’excursió, de 19 a 20:45 hores, a la seu social. Els socis poden fer la reserva telefònicament o per correu electrònic. cevcami@hotmail.com i 93 803 43 88.

Comentari: F. Cullerés

Foto: J. Piernas