Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

 

coma de varilles 1

 

 

COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA DEL CAMI AL PIC DE LA COMA DE VARILLES 2.758 m. (ANDORRA)

 

 

Som 42 excursionistes que anem a Andorra, en concret, a la vall de Ransol. L'autocar ens recull a les 5 del matí per dur-nos a on farem la nostra sortida aquest calorós diumenge de Juliol, agafem un corriol i ens dirigim cap al refugi de Coms de Jan.

 

Més endavant parem a esmorzar al costat del riu, avui la calor es fa notar de valent. Un cop tips, tot xino-xano, i en poc més d'una hora, assolim el cim del Coma de Varilles (2.758 m.) situat al Principat d'Andorra, un estat situat en el cor dels Pirineus. Aquest menut però bellíssim país és conegut pel seu relleu com "el país de les muntanyes", fet pel qual Andorra és un autèntic paradís dins de l'ambient muntanyenc.). Des d'aquí dalt podem observar molts cims andorrans (Cabaneta, Estanyó, Serrera, Mil Menut, Pala de Jan, Ransol, etc ).

 

A la vessant contrària d'on hem pujat, tenim als nostres peus, l'estany de la Cabana Sorda,on ens dirigim tot carenejant, passant quasi a tocar les Basses de les Salamandres. Pel camí podem gaudir de diversitat de flors.

 

Arribem a l'estany de la Cabana Sorda, on ens refresquem i dinem.

 

Un cop hem agafat forces i calories, ens arribem a la Bassa d´Anrodat. Des d'aquí ja baixem cap a la vall d´Inclés i al pont de la Baladosa, on fem un refrigeri ben fresc. Tot seguit agafem el bonic corriol de l'obac d´Inclés per entravessar tota la vall on ens espera l´autocar.

 

 

 

Agrair aquesta excepcional sortida als nostres vocals Toni Sevilla i Carles Méndez.

Ens acomiadem fins al setembre, farem un descans per vacances, que tots ho mereixem.

 

 

 

Per tothom, UNES BONES VACANCES D'ESTIU!!!

 

 

F. Cullerés

Foto: Carles Méndez