Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

074

 

 

 

CAMÍ ANTIC DE MONTSOR (PAJARS JUSSÀ) AMB LA COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA DEL CAMI)

 

 

Poc després de sortir de l'autocar, els 40 caminaires ja hem de treure el paraigües. Tot i així, els vocals decidim seguir amunt, pel camí antic de Montsor, que en alguns trams, encara conserva petits trams de l´empedrat.

 

De cop i volta deixa de ploure i s'obre el dia, quina alegria !!!!!!!! Podem contemplar, a l'altre costat del barranc de Vallcarca, la carena del Gelat. Més endavant, trobem bolets i passem pel costat de la cinglera dels Rocs de Queralt. I arribem a Montsor, un poble deshabitat, sobre els penya-segats de conglomerat, que separen els dos Pallars. Està situat en una balconada amb vistes a la Pobla de Segur, l'embassament de Sant Antoni, la serra de Boumort i els Montsecs al fons.

Degut a l'incertesa del temps, els vocals, no volem ficar en risc el grup nombrós de passar pel Pas del Llop i la baixada per terreny més dret. Decidim desfer el camí per on hem vingut i acabar de recollir els bolets que ens hem deixat.

 

 

Agrair aquesta sortida als nostres vocals Josep Balada, Marcel.lina Grados, Carles Méndez i Sílvia Caballero. La propera sortida serà el dia 26 d' Octubre a Osona (Serra de Curull), sortim a les 7 del matí i tornem a les 19 h.

 

 

INSCRIPCIONS PER LES EXCURSIONS: Tots els Dilluns i dijous de la setmana de l'excursió, de 19 a 20:45 hores, a la seu social. Els socis poden fer la reserva telefònicament o per correu electrònic cevcami@hotmail.com i 93 803 43 88.

 

 

Carles Méndez.

Foto: Jose M. Fernandez