Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

dsc_0464[1]

 

 

15È ANIVERSARI DE LA COLLA EXCURSIONISTA. ANEM ALS MOLLONS

 

Per celebrar el nostre aniversari res millor que una excursió, i el més de 60 caminaires anem a pujar als tres mollons, ho fem pel torrent del llop, a poc a poc i amb un temps magnífic que ens acompanya tot el dia. Un cop dalt tenim unes bones vistes de la Conca d' Òdena, a la creu ens fem la foto de grup. Baixem en direcció a La Pobla de Claramunt, passem pel costat dels horts, també passem pel molí del Rigat i arribem a la seu de la colla al Restaurant Nou i fem tots plegats un pica-pica mentrestant veiem fotos del recorregut de la colla des de 1999, aquesta sortida la hem d'agrair als nostres vocals Francesc Viera i Hipólito Alonso.

 

Doncs ara fa just 15 anys de l'inici de la nostra caminada junts, hem fet camins per Catalunya, Aragó, Andorra, Navarra, França, Menorca, Castilla-León… Hem gaudit molt tots junts, i molt que ens queda per gaudir, de muntanyes, platges, rius, valls, pobles petis plens d'història, ermites i racons plens de màgia i encant.

 

Gràcies a totes aquelles persones que han contribuït a que quest 15è aniversari fos possible, preparant sortides que ens porten a llocs magnífics per gaudir de la natura, a llocs meravellosos i plens d'encant, i d'altres que encara que els tenim al costat de casa els desconeixem. Gràcies també als companys de la colla que sempre estan al teu costat per donar un cop de mà i gràcies de tot cor a tots els que ens han acompanyat en el nostre camí durant aquets 15 anys, doncs és entre tots que continuem caminant.

 A tots Moltes Felicitats!

 

La propera sortida de la colla serà el dia 11 de Maig al Camí de la Retirada: Coll d'Ares (Vallespin), sortim a les 6 del matí i tornem a les 20h.

 

INSCRIPCIONS PER LES EXCURSIONS: Tots els dilluns i dijous de la setmana de l'excursió, de 19 a 20:45 hores, a la seu social. Els socis poden fer la reserva telefònicament o per correu electrònic. cevcami@hotmail.com i 93 803 43 88.

 

F. Cullerés

Foto: J. Piernas.