Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

 

dsc_0740

 

 

 

dsc_0795

 

 

TOTS AMB LA MARATÓ DE TV3

 

La Colla Excursionista de Vilanova del Camí i l'Associació Cultural Camp del Rei volem agraïr la participació de totes les persones que varen fer els seus donatius i/o participació en la caminada popular que vàrem organitzar, el passat diumenge 6 de novembre, per tal de recaptar fons per a la Marató de TV3.

 

La Marató 2016 es dedicarà a l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Els diners recaptats donatius d'empreses i particulars es donaran integrament per La Marató.

 

Aquest diumenge varem fer una caminada que començà a les 9h. I després una mica d'esmorzar al Marta Mata, pa amb tomaquest i butifarra, begudes i cafés, per gentilesa de l'Associació Cultural Camp del Rei i La Colla Excursionista de Vilanova del Cami, també gresca per amenitzar aquesta matinal tant important.

 

Agrïm a tots els particulars i empreses la seva col-laboració:

 

Camp del Rei, Colla Excursionista de Vilanova del Camí, A Quatre Grapes, Protecció Civil, Ajuntament de Vilanova del Camí, Sweet India, Tècnics Esportius, Radio Nova, Departament de Cultura de Vilanova, Escola Marta Mata, Veter Center, SuperMas, Pere Bosch Roba Laboral, Ramon Martínez Cafès Lavazza, La Caixa, Farmacia Font, Ca la Nuri, APP Serveis Informàtics, Bodega La Moreneta i l'Enllaç.

 

Agraïm a tothom la seva col·laboració tant econòmica, com de participació o de recolzament.

La propera sortida de la colla serà el dia 20 de Novembre, anem a Sant Julià de Saltor (Ripollès) sortim de Vilanova amb autocar a les 7h. i tornem a les 19h.

 

 

INSCRIPCIONS PER LES EXCURSIONS: Tots els dilluns i dijous de la setmana de l'excursió, de 19 a 20:30 hores, a la seu social. Els socis poden fer la reserva telefònicament o per correu electrònic. cevcami@hotmail.com i 93 803 43 88.

 

 

Francesca Cullerés

Foto: Joan Piernas