Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogràfic Consells Enllaços Contacte i inscripcions Triptics antics Proposa’ns una excursió

dsc_0746

 

 

MARATÓ DE TV3-CONCERT DE GOSPEL I CAMINADA POPULAR VILANOVA DEL CAMI

 

Els dies 17 i 18 de Novembre, amb motiu de la Marató de TV3, aquest any dedicada al Càncer, vàrem gaudir d’un cap de setmana per a tots. Organitzada per la Colla Excursionista de Vilanova del Camí, Associació Cultural Camp del Rei, AECC Vilanova del Camí, amb la Col·laboració de Protecció Civil, Morta Xamba, amb el suport de l’Ajuntament.

Dissabte al vespre concert solidari de Gospel a càrrec de Essència de Gospel, amb 150 espectadors que varem gaudir amb els seu ritme i on na va faltar un final de coca i cava per tothom.

Diumenge al matí a les 9, els 120 participants ens reunim per començar una caminada matinal  tranquil·la, on  hi han caminaires ben menuts i amb moltes ganes de passar-s’ho be. Fem una bona caminadeta de 2 hores, i al tornar, els amics de l’organització ens han preparat un esmorzar ben bo de pa amb tomàquet i botifarra, i no ens falta el ritme amb la percussió i el ritme de Mola Xamba, foto de grup amb els participants de la Marató d’aquest any.

S’ha recollit 1.595€ que s’entregarà com a donatiu per la Marató a TV3.

A més dels organitzador, volem donar gràcies a les empreses que han col·laborat: Veter Centre-  Super Mas- Carlos Cristaleria- Ajuntament Deports i Cultura- Ca la Nuri- Roba de treball Bosch- Dalsa- Grup Gospel- Associació contra el càncer de Vilanova- Associació Camp del Rei- Colla Excursionista de Vilanova- La Caixa Of La Pau- Dalfer- Bodegas La Moreneta.

I a tots els amics que de forma desinteressada han  organitzat els actes, abans, durant i després, tasques gràcies a la qual ha estat tot un èxit.

Gràcies a tots per la vostra participació.

                                                                J. Abad

                                                               Foto: J. Piernas               

 

 

 

 

 

Propera sortida Colla Excursionista de Vilanova del Camí

El proper diumenge 2 de Desembre farem la Boletada, a les 8 h. sortim de Vilanova a peu fins a Carme, farem gana i anirem al Racó de Carme a fer un bon esmorzar, la tornada aproximadament a les 14h.

Les inscripcions fins al dijous a les oficines del Banc Popular i també dilluns i dijous de 7 a 8:45 del vespre al local social. Reserves, servei per a socis, cevcami@hotmail.com i 93 803 43 88 fins al dijous a les 8:45 del vespre.