Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogràfic Consells Enllaços Contacte i inscripcions Triptics antics Proposa’ns una excursió

 

img_0100[1]

 

SORTIDA COLLA EXCURSIONISTA A L’ESTANY D’IVARS I VIL-SANA

 

Aquest diumenge 15 d’abril hem fet una sortida molt especial i diferent a les habituals  pels voltants de l’estany d´Ivars i Vila-sana.

 

Els 38 assistents hem pogut gaudir d´un lloc molt a la bora nostre i poc conegut. Un lloc per poder portar a la família i gaudir de la natura sense fer un gran esforç físic.

 

I a més a més, hem col·laborat en la 1ª VOLTA SOL.LIDÀRIA A L´ESTANY en favor d’Intermón Oxfam, organitzat pel Consorci de l´estany d´Ivars i Vila-sana i la Sageta Solidària.

 

En aquesta volta solidaria ha permès a l´equip de la Sageta Solidaria de recollir donatius per a participar en la Trailwalker 2012 i donar aquests donatius a Intermón Oxfam per construir pous d’aigua a Etiòpia.

 

Al acabar la passejada solidaria ens han obsequiat amb una copa de cava i alguns companys de la colla han sigut premiats en el sorteig amb productes cedits per entitats col·laboradores. FELICITATS A TOTS ELLS !!! I també felicitats a tothom que ha col·laborat en aquest ebent. Moltes gràcies a la COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA DEL CAMÍ !!!!

 

I també per fi de festa hem tingut un pastís de xuxes per celebrar els 50 anys del nostre company i gran col·laborador de l´entitat, Julio Abad.

PER MOLTS ANYS, JULIO !!!!!!!!!!!!!!

 

Els vocals Carles Méndez i Silvia Caballero estem molt agraïts per la assistència i col·laboració de tots. MOLTES GRÀCIES !!!!!!

 

La propera sortida de la colla es  força diferent, anem a Menorca pel pont de Maig, 4 dies de sortida que s’esdevé que serà molt i molt entretingut...

 

C. Méndes i  S. Caballero

         Foto: J.M. Fernández.