Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

dsc02025

 

 

 

SORTIDA DE LA COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA DEL CAMÍ A LLAVORSÍ

 

 

 

Dissabte 25 de juny, els amics de la Colla excursionista de Vilanova del Camí vàrem fer un recorregut per la Vall de Santa Magdalena, al Pallars Sobirà.

L'itinerari proposat: de Llavorsí a Araós.

 

 

El recorregut s'inicia al punt on comença el camíantic que porta al poblet captivador de Tírvia; seguint en un 1r tram La Noguera de Cardós, per continuar pujant fins arribar a Tírvia. Descobrim en els seus carrers la seva història, ens fem la foto de grup a la portalada de l'església de Sant Feliu. Deixem elpoble, tot seguint el camí de ferradura que llueix amb tot el seu encant, per entrar suaument a la Com de Burg. Seguim el riu Glorieta i arribem fins al llogaret que li dona el nom, on esmorzem.

 

Descansats, reprenem la marxa seguint les marrades que fa el camí i que ens durà fins a l'ermita de la Mare de Déu del Serrat, dessacralitzada a l'actualitat, la deixem enrere i arriben al poblet de Burg, que estan de festival , i fem parada per gaudir de l'ambient.

Amb l'alegria de la festa, continuem en ascensió fins arribar a les Bordes de Burg. Per la plana del Solà de Burgens dirigim a la Punta del Farro, envoltat de ginesta i divisant amb tota la seva esplendor la vall de Santa Magdalena.

 

Deixem enrere aquest estratègic mirador i ens endinsem a l'encantador bosc de Virós, bosc comunal que pertany al municipi de Araós. Baixem fins a les bordes de Virós fent parada al font que es troba a l'àrea de pícnic; seguin el camí ramader que surt des de allà arribarem fins a Araós punt final d'aquesta encantadora excursió.

 

 

 

Agraïm aquesta bonica sortida a Jordi Bacardit, Josep Balada i Marce Grados.

La propera sortida serà el dia 9 de juliol de Sallente a Espot ( Pallars Jussà i Pallars Subirà), sortim de Vilanova a les 5h. I tornem a les 21:30h.

 

 

 

INSCRIPCIONS PER LES EXCURSIONS: Tots els dilluns i dimecres de la setmana de l'excursió, de 19 a 20:30 hores, a la seu social. Els socis poden fer la reserva telefònicament o per correu electrònic. cevcami@hotmail.com i 93 803 43 88.

 

 

M.Grados (escrit)

R. Carol (Foto)