Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

 

 

dsc_0354

 

 

COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA DEL  CAMI A LA MURALLA DE FINESTRES (ALTA RIBAGORZA)

 

 

 

Avui ens dirigim a la Ribagorça, concretament a la pedrera “La Soriana” que es troba a Estopiñan del Castillo. Sortim a caminar un grup nombrós de 87 persones i ens dirigim cap a la Serra d´Espluga, passant pel pont de Penavera. Esmorzem a un coll tot contemplant les vistes del Pirineu tot nevat I intentant endevinar els cims que veiem.

Amb la panxa ja plena, ens arribem al Pilaret de Finestres. Davant nostre el Montsec d´Estall i a la dreta el Montsec d´Ares. Entremig dels dos Montsecs, el congost de Mont-rebei amb el Pirineu al fons. També observem el poble de Fet. A la nostre esquena, l’embassament de Canelles, cap  on ens dirigim tot seguit pel PR HU-45.

Arribem al poble abandonat de Finestres i ens acostem a l’ermita de Sant Marc. Des d’aquest monticle i dominant l’embassament de Canelles, podem contemplar com s’aixeca l’impressionant formació rocosa anomenada Roques de Finestres o Muralla Xina. A la foto de grup es veu al nostre darrera l’impressionant formació rocosa.

Dinem observant aquest sorprenent paratge i després de veure el poble bastant derruït de Finestres, ens entornem a buscar l’autocar on ens ha deixat aquest matí, castigats pel sol que ens castiga els nostres caps sense contemplació.

 

Agraïm la sortida als vocals: J.M.Fernández, Carles Méndez i Toni Sevilla.

 

 

La propera sortida serà diumenge 28 d´abril al Baix Empordà. Sortim de Vilanova a les 6 h. fins a les 20:00 h. Les inscripcions fins al dijous a les oficines del Banc Popular i també dilluns i dijous de 7 a 8:45 del vespre al local social. Reserves, servei per a socis, cevcami@hotmail.com i 93 803 43 88 fins al dijous a les 8:45 del vespre.

 

Carles Méndez.

Foto: J. Piernas