Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

 

dsc_0700

 

 

 

 LA MOLA (VALLÉS OCCIDENTAL)

 

Aquest diumenge els companys de la colla hem fet una bonica sortida a La Mola, en un dia típic de tardor on les boires matineres ens acompanyen una estona al matí.

 

Els 40 caminaires sortim del pàrking habilitat per fer la pujada pel Coll d'Estenalles, sense gaires complicacions anem fent pujada, els colors de la tardor i l' humitat de les puges dels últims dies li donen un toc al bosc molt agradable.

 

Ens aturem per gaudir dels Òbits on, aprofitant que és una bona hora i el dia es clar, ens parem per esmorzar.

Continuem pujada fins dalt a La Mola. L'antic monestir benedictí de Sant Llorenç del Munt es dreça a la Mola (1.095 m), cim culminant del massís de Sant Llorenç del Munt. El conjunt és format per l'església i un clos tancat, adossat a migdia, que dóna accés a l'hostatgeria, edificada sobre els fonaments de les antigues dependències monàstiques. El monestir té moltes semblances amb el Sant Cugat del Vallès, ja que els promotors de la seva construcció eren precisament monjos d'aquest monestir.

 

Per fer la baixada anem pel camí dels Monjos fins a Matadepera.

 

Agraïm aquesta bonica sortida las nostres vocals Josep Marimón i Francesc Viera.

 

 

La propera sortida serà el dia 23 d'Octubre, farem la tradicional Boletada, ens aproparem al Racó de Carme per fer un bon esmorzar. Sortim de Vilanova a les 8h. i tornem a les 14h.

 

INSCRIPCIONS PER LES EXCURSIONS: Tots els dilluns i dijous de la setmana de l'excursió, de 19 a 20:30 hores, a la seu social. Els socis poden fer la reserva telefònicament o per correu electrònic. cevcami@hotmail.com i 93 803 43 88.

 

 

Francesca Cullerés