Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogràfic Consells Enllaços Contacte i inscripcions Triptics antics Proposa’ns una excursió

 

dsc_0456[1]

 

 

CAMINEM JUNTS PER LA MARATÓ DE TV3 ORGANITZAT PER LA COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA DEL CAMI I ASSOCIACIÓ CULTURAL CAMP DEL REI

 

 

 

Som molt els que un any més ens reunim per fer una matinal solidaria, on es important tothom qui participa i som molts, 110 amics aquest matí de novembre que farem una caminada per les contrades de Vilanova, després ens trobem tots al pati del Marta Mata on compartim un bon esmorzar de p amb tomàquet i botifarra i cafè calentó.

 

Després els de a 4 Grapes ens fan una demostració de obediència canina i classe d'Educació Bàsica.

 

I per posar la guinda, molt ambient i molta marxa amb el grup de percussió MoltaXamba.

Hem gaudit d'aquest dia tota una colla d'amics de diversos grups de la nostra vila que, un any mes, hem gaudit podent col·laborar en la Marató de TV3, que aquest any està destinat a les malalties del cor, una malaltia que cada any afecta al nostre país milers de persones.

 

Properament os informarem de quina ha estat aquesta aportació a la Marató i de tots els nostres col·laboradors, que han estat molts i als quals estem molt agraïts.

 

 

La propera sortida de la colla serà el dia 23 de Novembre per fer la tant esperada boletada, sortim a les 8 del matí de la seu de la colla. Inscripció: Tots els Dilluns i dijous de la setmana de l'excursió, de 19 a 20:45 hores, a la seu social. Els socis poden fer la reserva telefònicament o per correu electrònic cevcami@hotmail.com i 93 803 43 88.

 

 

 

Francesca Cullerés.

Foto: Joan Piernas.

 

 

La Colla Excursionista de Vilanova del Camí i l’Associació Cultural Camp del Rei volem fer esment dels ingressos i despeses corresponents a la caminada popular que vàrem organitzar, el passat diumenge 9 de novembre, per tal de recaptar fons per a la Marató de TV3.

 

S’ha recaptat un  total de 1.180,00 € obtinguts dels donatius dels participants més els donatius de l’Associació Cultural Camp del Rei i de la Colla Excursionista de Vilanova del Camí. El proper dia 14 de Desembre farem entrega d’aquesta quantitat a la Marató de TV3.

Les despeses d’organització sumen un total de 723,05 €

 

Per tal de costejar aquestes despeses s’ha obtingut també uns donatius de 730,00 € aportats per les següents entitats i comerços:

 

Departaments de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, Veter Center, Aluminis i Cristalleria Carlos, SuperMas i Ca la Nuri.

 

 

Agraïm també la col·laboració econòmica o de participació a les següents entitats i comerços:

Grup de Percussió Molta Xamba, A Grapes, Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Vilanova del Camí, Serveis Informatius de Radio Nova, Escola Marta Mata, Pere Bosch Roba Laboral, Ramon Martínez Cafès Lavazza, La Caixa, Bodegues La Moreneta, El 21, Enya del Bello germana de l’Owen i l’Enllaç.

 

Moltes gràcies a tots