Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogràfic Consells Enllaços Contacte i inscripcions Triptics antics Proposa’ns una excursió

 

 

dsc_0510

 

 

COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA DEL CAMI A FONT-RUBI

 

 

Aquest darrer diumenge del mes de setembre, i just estrenada la tardor, anirem a fer una sortida a l'Alt Penedès, ens espera alguna sorpresa ben divertida.

 

Agafem el corriol que puja entre boscos des de Font -Rubí , poc a poc agafem alçada, a l'últim tram una mica mes enfilat però sense dificultats.

Arribem al castell i capella de Sant Miquel, els 40 caminaires d'aquest matí tenim unes meravelloses vistes, doncs per això a Font-Rubi se'l coneix com " el balcó del Penedès". Un cop fetes totes les fotos que hem pogut, continuem caminant tranquil·lament i poc a poc arribem al lloc previst per esmorzar.

Estem a la font de Comilles, un bonic paratge on poder refrescar-nos i estar una estoneta de relax.

Visitarem les coves del Bolet, l'Omella i l'Arena, aquesta darrera es on ens fem la foto de grup.

I aquí la sorpresa, arribem a un lloc preciós on ens dona la benvinguda l'Agulla de Valldellós, un lloc pedregós però molt bonic, l' humitat fa que la verdor arribi a tots els racons i, carai, com sortim d'aquí? Només hi ha parets, però sorpresa, tenim el pas dels Lladres amagat, un lloc on hem de grimpar una mica, sempre amb l'ajuda dels company i una mena d'esglaó fet de fusta que ens ha portat en Julio tot el camí a l'esquena i tots acabem de descobrir per què. Però després, un cop dalt tots portem un somriure de satisfacció, es molt divertit!

Acabem la sortida al mateix lloc on hem començat.

 

 

 

Volem donar les gràcies als nostres vocal Julio Abad, Josep Balada, Marce Grados i Francesca Cullerés..

 

 

 

Nota sortida de Segovia, per aquelles persones inscrites per la sortida a las Hoces del Duratón, prevista pels dies 10 i 11 d'octubre, el dilluns dia 5 d'octubre a les 19h. es farà una reunió a la seu de la colla, per donar tota la informació sobre aquesta sortida i també per resoldre qualsevol dubte que pugui sortir.

 

 

Sortida dissabte 10 d'octubre a les 4h. de Vilanova del Camí de la parada del bus situada al costat de la rotonda de la carretera de la Pobla amb el carrer de Montserrat, (lloc habitual) i a les 4:15 d'Igualada a l'antiga Nac. II davant del Mercadona.

 

 

Francesca Cullerés

Foto: Joan Piernas