Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrāfic Consells Enllaįos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposa’ns una excursiķ

 

 

pb220061

 

 

LA COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA DEL CAMÍ A GISCLARENY PER LA VALL DEL RIU BASTARENY

 

 

Fred, molt fred s'aixeca aquest diumenge de tardor, però això nos ens rebaixa els ànims d'anar a fer un tomb per la muntanya, on totes les èpoques de l'any son ideals per gaudir-ne.

 

Anem a Gisclareny, els 40 caminaires gaudirem d'una maca sortida, i coneixerem aquest poble del Berguedà i el seu entorn. Gisclareny es troba al peu de les serres del Cadí i Moixeró, tot el municipi està inclòs al Parc Natural Cadí-Moixeró. La major part del terme es troba a cavall de la Serra de Gisclareny. Seguim la vall que formen aquestes serralades on neix el riu Bastareny.

Agraïm aquesta bonica sortida als nostres vocals Jaume Roma i Raida Domènech.

 

 

NOTA: Volem donar el nostre sentit condol a la família de Luis Diaz Capdevila, que ens va deixar el darrer cap de setmana, persona arrelada a la colla des de fa uns any i que ens delitava amb les seves paelles a la Paellada que la colla organitza cada any per les Festes de Nadal.

 

La propera sortida serà el dia 13 de desembre i organitzem, cap es ja una bona costum a la colla, una matinal on farem una caminada prop de Vilanova, i en acabar ens ajuntem per fer el dinar de germanor al col·legi Marta Mata. Sortim des de Vilanova a les 8h. i anirem amb cotxes i farem una camina per la serra de Montserrat.

 

 

INSCRIPCIONS PER LES EXCURSIONS: Tots els dilluns i dijous de la setmana de l'excursió, de 19 a 20:45 hores, a la seu social. Els socis poden fer la reserva telefònicament o per correu electrònic. cevcami@hotmail.com i 93 803 43 88.

 

 

Francesca Cullerés

Foto: Jaume Sayós