Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

 

dsc_0949

 

 

CAMINADA FESTA DE SANT HILARI DE LA COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA DEL CAMI

 

Es una sortida tradicional per la Festa de Sant Hilari, la caminada que organitza la Colla per anar al Pujol de La Guardia a portar una nova Senyera. A les 8 del matí aquest passat diumenge dia 10 de gener, 115 caminaires ens retrobem , amb l'alegria de veure els companys després de les festes de Nadal, no son dies de gaire fred i això ens anima a fer una bona caminadeta, molt engrescats enfilem camí, passant pel centre de Vilanova, tranquil·lament pugem al turó. Amb la senyera al seu lloc formem una coral improvisada i cantem el nostre himne: Els Segadors, després foto de grup, gairebé no podem sortir tots a la foto, dons som mols els que aquest diumenge som dalt el turó, però com que ens estimem molt ens arrepleguem bé per poder sortir tots, i davant nostre la senyera de l'any anterior, millor dit lo poc que queda d'ella després de tot un any a sol i serena.

Un cop feta la foto de grup agafem baixada del turó, on el nostre company Patrici Parra ha tingut una tasca entretinguda, doncs el camí de baixada està ben arregladet, amb 267 esglaons que la faciliten i molt, gràcies Patric, ets un amic. Ara anirem a ajuntar-nos amb els participants de la cursa de la Festa de pujada als dipòsits i tots plegats fem una botifarrada, gràcies als companys de la colla per aquesta sempre esperada sortida.

 

La propera sortida serà el diumenge 24 de gener de Martorell a Sant Boi (baix Llobregat). Sortim a les 6:40 del matí i tornem a les 14:40h. Anem en tren, així que, el punt de trobada serà l'estació de ferrocarril de Vilanova del Camí.

 

INSCRIPCIONS PER LES EXCURSIONS: Tots els dilluns i dijous de la setmana de l'excursió, de 19 a 20:45 hores, a la seu social. Els socis poden fer la reserva telefònicament o per correu electrònic. cevcami@hotmail.com i 93 803 43 88.

 

Francesca Cullerés

Foto: Joan Piernas