Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

dsc_0533

 

 

CAMINADA I FESTA DE LA COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA DEL CAMI

 

Aquest diumenge 8 de Desembre, els companys de la colla hem gaudit d'una jornada complerta i molt agradable. A les 8 del matí, ben tapadets per guarir-nos del fred matiné, hem anat a fer una caminada per l'Espelt, som 60 els caminaires d'avui que farem aquesta sortida circular, el dia ens acompanya, encara que faci fred el sol aviat surt a escalfar-nos una mica. Passem per la Font de Can Masarnau, també per la vila romana i les masies de Can Jaume, Can Serrador i Can Barrat, per tornar a lloc d'inici. Després tots plegat tornem a Vilanova, on la resta de companys ens esperen al Marta Mata on gaudirem plegats l'una arrossada, allà riem, comentem com ha anat l'any ara que s'ha s'acaba, també podem comentar les excursions de l'any 2014 dons ja tenim el nou tríptic. Al final de la Festa, a tots aquells que han col·laborat portant 10 excursions o més, se'ls fa entrega d'una placa commemorativa, també el company Pere Bartolí ens presenta el Pessebre d'aquest any que, com es tradició, el portarem al seu lloc al Pujol de la Guardia.

 

Volem agraïm als vocals la sortida d 'aquest diumenge, Fermina Parra, Pilar Bagà i Patrici Parra, també agraïm als companys que han col·laborat a preparar la festa posterior on tots hem gaudit molt.

Dons ja arriben les Festes de Nadal i nosaltres estem preparant una gran matinal pel dia 22 de Desembre, quan portarem el nostre Pessebre al Pujol de la Guardia. Ens trobarem a l'Església de Sant Hilari a Vilanova a les 9 del matí on el Mossèn beneirà el pessebre i a nosaltres. Seguidament iniciarem la caminada familiar fins al Pujol de la Guardia. Porteu els vostres fills i nets, ja que després d'esmorzar farem la festa de caga Tió.

F. Cullerés

Foto: J. Piernas.