Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

dsc_0814

 

 

FESTA DE LA COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA DEL CAMI

 

El diumenge 13 de desembre ens preparem bé de roba d'abric, doncs els 50 caminaires hem de fer una sortida que ens ha de duu per les muntanyes de Castellolí i el matí es fresquet, però això no ens espanta, avui farà un dia ben clar, hem sortit a les 8 des de Vilanova i amb els cotxes aviat arribem al lloc on comença la caminada.

 

Anem a fer un tomb per Veciana fins que arribarà l'hora d'anar a dinar, avui toca arrossada.

Després d'una bona caminada res millor que fer un dinar amb els amics, dit i fet ens trobem tots a Vilanova per gaudir plegats d'uns aperitius i d'una magnífica paella, acompanyada amb cafè i polvorons, preludi de Nadal.

 

Tot segui el company Pere Bartolí, el nostra pessebrista que es tot un artista, ens presenta el naixement que el dia 21 portarem al Turó de La Guardia.

 

 

Volem agrair aquesta sortida als nostres companys de la colla excursionista que, com es costum any rere any, ens fan gaudir d'una bona estona tots plegats..

 

Dons ja arriben les Festes de Nadal i nosaltres estem preparant una gran matinal pel dia 20 de Desembre, quan portarem el nostre Pessebre al Pujol de la Guardia. Ens trobarem a l'Església de Sant Hilari a Vilanova a les 9 del matí on el Mossèn beneirà el pessebre i a nosaltres.

 

Seguidament iniciarem la caminada familiar fins al Pujol de la Guardia. Porteu els vostres fills i nets, ja que després d'esmorzar farem la festa de caga Tió.

 

 

L' inscripció es gratuïta i es pot fer a la seu de la colla dilluns i dijous de 7 a 9 del vespre o el mateix dia abans de les 9 al pati de l'església.

 

 

Francesca Cullerés

Foto: Joan Piernas