Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

 

p3290105

 

 

ANEM A L'ERMITA DE SANTA FE AMB LA COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA DEL CAMI

 

 

A les 6 del matí aquest passat diumenge dia 29 de març, els 30 caminaires que ens trobem per anar a fer una caminada d'uns 15 kilòmetres a l'ermita de Santa Fe, a l'Alt Urgell.

 

Sortim a caminar des d'Organyà per fer una ruta on gaudim dels nous colors de la primavera, arribant a la font Bordonera, bon lloc per descansar una estona i gaudir de la natura, amb el soroll de l'aigua que corre plàcida pel seu cabal.

 

Continuem la caminada pels corriols que ens han de duu al penyal on s'assenta l'ermita de Santa Fe, dominadora a vol d'ocell del terme d'Organyà, i un dels tres santuaris del conjunt de Boumort emplaçats en una cima (els altres són els de la mare de Déu d'esplà i de Cerramina)

Ens trobem dalt del pla, lloc on dinarem i podrem gaudir d'unes vistes impressionants de la serra del Cadí, i una mica el Pedraforca, amb la neu encara els cobreix d'un mant blanc.

 

Anem caminant muntanya avall per corriols i baixem fins Organyà, on farem una parada abans de tornar a casa.

 

 

 

Hem gaudit moltísim d'aquesta meravellosa sortida, ho agraïm als nostres vocals Cayo Alonso, Hipólito Elvira i José M. Fernández.

 

 

 

La propera sortida serà el diumenge 19 d'abril, per motius de força major hem tingut que fer un canvi en la sortida, no podem fer la que teníem prevista, en el seu lloc farem una matinal a Castelladral (Navàs), de 14 kilòmetres, Sortim a les 7h. i tornem a les 14h. Amb un desnivell acumulat de 300m. De pujada i baixada. Els nostres vocals seran Joan Piernas i Ramón Codina. El preu de la sortida serà d'11€, amb un descompte per soci d'1€ i per federat de 3€.

 

 

INSCRIPCIONS PER LES EXCURSIONS: Tots els dilluns i dijous de la setmana de l'excursió, de 19 a 20:45 hores, a la seu social. Els socis poden fer la reserva telefònicament o per correu electrònic. cevcami@hotmail.com i 93 803 43 88.

 

 

Nota: Per la sortida prevista pel 16è aniversari de la colla, que serà el dia 3 de Maig, es prega a les persones interessades en anar al dinar que fem al final, a Jorba, al Restaurant La Gallega, que facin la seva inscripció en la mateixa setmana que la de la sortida de Castelladral, per motius de previsió per al restaurant.

 

 

Francesca Cullerés

Foto: Jaume Sayós