Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

 

dsc_0862

 

 

 

ELS ESGAVELLATS I FESTA DE LA COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA DEL CAMI

 

 

El diumenge 4 de desembre ens preparem bé de roba d'abric, doncs els 60 caminaires hem de fer una sortida que ens ha de duu per la muntanya de Vilanova del Camí i el matí es fresquet, però això no ens espanta, avui farà un dia ben clar, sortim a les 8:30 des de la seu de la colla i comença la caminada.

Anem a fer un tomb fins a la font de la de l'Anoia, també passem per la font de l'Aguileta i la font de l'Abraçada. El nostre camí ens porta pel torrent de l'hort de l'orient fins endinsar-nos en Els Esgavellats, lloc que ens agrada molt recórrer als amics de la colla, sempre ens sorprenen les seves grutes misterioses, mig amagades per la frondositat del bosc, creació meravellosa de la natura i gaudida per tots els que les hem descobert durant els anys.

Després d'una bona caminada res millor que fer un dinar amb els amics, dit i fet ens trobem tots a Vilanova per gaudir plegats d'un bon àpat de fideuà i fricandó, acompanyat amb cafè i polvorons, preludi de Nadal.

Tot segui el company Pere Bartoli, el nostra pessebrista que es tot un artista, ens presenta el naixement que el dia 18 portarem al Turó de La Guardia.

 

 

Volem agrair aquesta sortida als vocals Francesc Viera i Mª Rosa Carol, i als nostres companys de la colla excursionista que, com es costum any rere any, ens fan gaudir d'una bona estona tots plegats.

 

 

Dons ja arriben les Festes de Nadal i nosaltres estem preparant una gran matinal pel dia 18 de Desembre, quan portarem el nostre Pessebre al Pujol de la Guardia. Ens trobarem a l'Església de Sant Hilari a Vilanova a les 9 del matí on el Mossèn beneirà el pessebre i a nosaltres. Seguidament iniciarem la caminada familiar fins al Pujol de la Guardia. Porteu els vostres fills i nets, ja que després d'esmorzar farem la festa de caga Tió.

 

L' inscripció es gratuïta i es pot fer a la seu de la colla dilluns i dijous de 7 a 9 del vespre o el mateix dia abans de les 9 al pati de l'església. Per tal d'agilitzar l'entrega de tiquets, es prega portar ja anotat en un paper el nom, cognoms i DNI dels participants.

 

 

Francesca Cullerés

Foto: Joan Piernas