Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

 

dsc_0592

 

 

 

LA COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA DEL CAMI DE SITGES A CUBELLES (GARRAF)

 

Aquest passat diumenge la nostra colla ha fet una sortida, tranqui-la però molt bonica, entre mar i muntanya. Ja a tocar de l'estiu hem fet, per a molts, la primera sortida de platja.

Sortim els 40 caminaires des de Vilanova amb autocar a les 7 del matí, comencem a l'interior de Sitges i ens endinsem en el bosc on caminem pràcticament la meitat del camí. Portem un pas tranquil que ens permet anar xerrant i comentant amb els companys. Arribem a Vilanova i la Geltrú on esmorzem i fem un cafè per continuar la nostra ruta.

Resseguim la costa vorejant cales i platges al nostre camí, encara que està ennuvolat la gent fa la seva parada per prendre el sol o senzillament per caminar per la sorra.

I arribem a Cubelles, el sol ha sortit i ja busquem una bona ombra sota els pins per dinar, fins i tot alguns companys van a fer, en un dels diversos restaurants de la zona, un dinar de forquilla i ganivet. Després tenim temps per fer-nos una remullada i prendre el sol.

 

Volem agrair que ens hagin preparat aquesta bonica sortida als nostres vocals Julio AbaD, Josep Balada, Marce Grados i Francesca Cullerés.

 

 

El dia 25 de juny farem una sortida per fer El Camí Antic de Tort (Pallars Sobirà). Sortim a les 6 del matí i tornem aproximadament a les 21h.

 

INSCRIPCIONS PER LES EXCURSIONS: Tots els dilluns i dijous de la setmana de l'excursió, de 19 a 20:30 hores, a la seu social. Els socis poden fer la reserva telefònicament o per correu electrònic. cevcami@hotmail.com i 93 803 43 88.

 

Francesca Cullerés

Foto: Joan Piernas