Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

dsc_0297 (1) (copiar)

 

 

COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA ALS CASTELLS: DE CASTELLET A PENYAFORT

 

Diumenge primaveral que ens convida a una bona passejada per la natura, ben d’hora anem fins a Castellet on comença la nostra caminada, els 60 companys ens trobem passejant pels seus carrers tranquils fins arribar a la plaça del Castell, des de on tenim unes boniques vistes del Pantà de Foix endolçat amb la llum d’un nou dia, continuem fins a Torrelletes i reprenem caminada en direcció al camí del Fondo de la Bovera seguint un antic camí carreter, la caminada a moments es suau com ens fa suar una mica en unes bones pujades, a ple sol i sense arbres que facin ombra, però es agradable en aquesta època de l’any l’escalforeta dels primers dies gairebé de primavera. Continuem caminant fins arribar a la Font de Sant Llorenç, fem una parada envoltats per una vegetació típica dem Mediterrani, la nostra caminada s’atura al lloc de destí, el Castell de Penyafort, on nasqué Sant Raimon, amb una torre medieval i un conjunt arquitectònic del segle XVII que havia estat un convent, i un lloc on es domina una bona part de la plana penedesenca. Per fer un dia complert anem a dinar plegats a un restaurant de Sta. Margarida i els Monjos.

Agraïm una bonica sortida a les nostres vocals Nuria Rodriguez, Jaume Roig i Anna Lafon, amb la col·laboració dels companys Toni, Josep i Celia.

La propera sortida será el dia 25 de Març de Vallvidrera a Molins de Rei, sortim de Vilanova amb autocar a les 7 h. i tornem a les 14 h. Les inscripcions fins al dijous a les oficines del Banc Popular i també dijous de 7 a 8:45 del vespre al local social. Reserves, servei per a socis, cevcami@hotmail.com i 93 803 43 88 fins al dijous a les 8:45 del vespre.

F. Cullerés

Foto: J. Piernas