Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

 

p2180040

 

 

p2180080

 

 

DE SANT JOAN DE VILATORRADA A TORRES DE FALS (BAGES)  AMB LA  COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA DEL CAMI

 

 

Fem una sortida que ens resulta del tot inesperada, doncs ens trobarem al nostre camí moltes situacions que ens han de fer gaudir a tope  d’aquest paratge tant a prop i poc conegut.

Diumenge 18 de febrer, sortim a les 7 del matí i ben aviat estem a Sant Joan de Vilatorrada, on després d’un cafetó calent comencem camí els 35 caminaires d’avui.  

 

No fa gaire fred però en qualsevol cas de seguida ens marxa, poc a poc fem pujadeta, durant una estona enfilem pel corriol, passem per les tines de vi ara en runes, que recorden en temps passats a les terres de vinya i una mica la vida dels habitants de la zona. Arribem dalt, a Collbaix, situat entre les rieres de Rajadell i Fonollosa,  amb unes magnífiques vistes no tant sols de la comarca del Bages, Montserrat, l’Anoia... també ens delitem amb les muntanyes nevades no massa lluny, un lloc immillorable per esmorzar amb els companys.

Continuem camí per la carena i per dins del bosc de vegades, i ens trobem amb un tram que hem de baixar per una corda o per una baixada sobtada, la majoria escollim la corda, i amb ajuda del nostre guia Julio anem passant un a un entre mirades i rialles i força fotografies del divertit moment.

Continuem camí i després d’una estona i alguna baixadeta entre boscos arribem a Torres de Fals, conjunt monumental constituït per les restes de l’antic Castell de Fals, format per dues torres de defensa cilíndriques, l’antiga església de Sant Vicenç i la rectoria.  . L’any va sorgir la idea de fer un pessebre vivent a les torres de Fals, ja que és un indret que no es podia desaprofitar, fet que li dona a aquest lloc encara més encant i un bon indret per passar una jornada fantàstica.

 

 

Agraïm aquesta entretinguda caminada als nostres vocals Julio Abad, Josep Balada, Marcel.lina Grados i Francesca Cullerés.

 

 

La propera sortida serà el diumenge 4 de març , Castell de Sant Jaume (Baix Llobregat).  Sortim amb autocar des del lloc habitual a  les 7h.  del matí i tornem a les 14h.

 

 

Les inscripcions es poden fer el dijous  de la setmana de la sortida de 19:00 a 20:30 al C/ Montserrat, 28 (Restaurant Nou) de Vilanova del camí. Els socis també al 93 803 43 88 i 627 646 512,  WhatsAppp, cevcami@hotmail.com i Facebook.

 

 

 

Francesca Cullerés

Foto: Jaume Sayós