Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

 

 

 

img_5972

 

 

PER CASTELLADRAL AMB LA COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA DEL CAMI

 

 

 

A les 7 del matí aquest passat diumenge dia 19 d'abril, els 35 caminaires que ens trobem per anar a fer una caminada d'uns 11 kilòmetres pels voltants de Castelladral (Bages).

 

El poble de Castelladral ocupa la part central i més elevada del terme municipal de Navàs, des de la riera de Sant Cugat o del Tordell fins a la Vall dels Gitanos, per on discorre la riera d'Hortons.

El poble fou l'antic cap del municipi de Navàs, al qual donà nom fins abans del 1960.

 

Sortim després de fer un cafè al poble i anem caminant pels volts, gaudint d'un paratge tranquil i captivador, sense gaires desnivells i en molts llocs amb vistes a Montserrat, encara que el dia està ennuvolat i ens priva una mica de gaudir de totes les vistes de les muntanyes que ens envolten, a les qual encara queden restes de la neu d'aquest hivern que ens acaba de deixar.

 

Acabem al mateix lloc on hem començat la nostra sortida, fem un aperitiu i gaudim de les pastes que en ha portat el nostre amic Josep Balada, es el seu aniversari, per molts anys!!!

 

 

 

Hem gaudit moltísim d'aquesta meravellosa sortida, ho agraïm als nostres vocals Joan Piernas, Ramón Codina, Teresa Feliu i Montse Ramonjuan.

 

 

La propera sortida serà el diumenge 3 de maig, per la que les inscripcions es van obrir la passada setmana, doncs per motius de previsió per al restaurant s'han de fer les reserves abans.

 

 

 

INSCRIPCIONS PER LES EXCURSIONS: Tots els dilluns i dijous de la setmana de l'excursió, de 19 a 20:45 hores, a la seu social.

Els socis poden fer la reserva telefònicament o per correu electrònic. cevcami@hotmail.com i 93 803 43 88.

 

 

 

Francesca Cullerés

Foto: J. M. Fernández