Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

 

 

dsc_0198

 

 

PER LA SEGARRA AMB LA COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA DEL CAMI

 

 

Es Diumenge 17 d'abril, sortim els 45 caminaires des de Vilanova a les 7 del matí amb autocar fins al poble de Santa Fe on començarem aquesta caminada d'avui d'uns 18 kilòmetres.

És una excursió de les considerades senzilles, sense cap dificultat, on ens podem esbargir i gaudir tranquil·lament d'aquest esplèndid diumenge de primavera, i fins i tot, recollim espàrrecs, un bon manat ens portem capa casa.

 

Fem la nostra sortida per la Segarra i arribem al poble de Sant Ramón on esmorzarem, a aquestes hores ja comencem a buscar l'ombra. Després visitem el santuari de Sant Ramón, la seva imatge quadrangular ha fet que alguns el denominin "L'Escorial de la Segarra" . Al lloc on avui s'aixeca el monestir hi havia una capella dedicada a Sant Nicolau. Segons la tradició era el lloc on resava Sant Ramon mentre feia de pastor per les seves rodalies. L'antic convent és la part més antiga (1675, segons el llindar de l'antiga porta), encara que reformat el 1798 pel bisbe de Solsona Pere Nolasc Móra i Sever. Té dues plantes: el pis de dalt era on hi havia les habitacions dels monjos i el pis de baix, en època moderna, s'emprà com a escola.

I fent la xerrada amb els amics continuem camí fins Gospí, passem a tocar de Llor i acabem l'excursió a Sant Guim de La Plana.

 

 

Volem agrair que ens hagin preparat aquesta magnífica excursió als nostres vocals Teresa Feliu, Montse Ramonjoan, Joan Piernas i Ramón Codina.

 

 

El dia 1 de Maig la nostra colla celebra el seu 17è Aniversari, Aquest any per celebrar-ho, farem un tomb fins a la veïna Òdena, la caminada transcorre per l'anomenat camí de les vinyes. Per finalitzar la diada farem un dinar de germanor al Restaurant Nou. Sortim des de la seu de la colla a les 8 del matí i tornem a les 13 hores.

 

 

INSCRIPCIONS PER LES EXCURSIONS: Tots els dilluns i dijous de la setmana de l'excursió, de 19 a 20:30 hores, a la seu social. Els socis poden fer la reserva telefònicament o per correu electrònic. cevcami@hotmail.com i 93 803 43 88.

 

 

 

Francesca Cullerés

Foto: Joan Piernas