Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

dsc_0001

 

SORTIDA NOCTURNA DE FESTA MAJOR AMB LA COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA DEL CAMI

 

Hem tornat de les vacances d’estiu amb ganes de fer moltes i bones caminades, i comencem amb una que a molts de nosaltres ens resulta molt especial, per mi i el meu marit  va ser l’inici amb la colla ja fa 14 anys, per tots des de fa 3 anys es especial, dons ens recorda que Josep Mateu ja no ens acompanya caminant, gaudint de la gent i de la muntanya, com a ell tant li agradava, encara que si que ho fa en tots nosaltres, en els nostres cors, diàriament en els nostres pensaments, en els nostres sentiments, i aquesta sortida sempre el torna a apropar a tots els que gaudim de l’excursionisme, el companyerisme, la muntanya… i que mai l’oblidarem.

Encara que la pluja durant tota la tarda ha ant caient i ens feia patir una mica per la caminada, arribat el moment  millora el temps, deixa de ploure i ens animem, som 80 els caminaires que ens trobem davant la seu de la colla a les 9 del vespre, i lot en ma agafem camí dels dipòsits, una volteta d’hora i mitja, i un cop a Vilanova anem al Marta Mata on ens esperen el grup Burbujas Gigantes, ens ensenyen a fer unes bombolles de sabor divertides, i enormes, i durant una bona estona petits i grans gaudim d’aquella nova joguina, després coca i mistela i una bona estona amb els companys comentant-nos les vacances, les sortides i caminades, retrobament amb la família, gaudint del temps lliure. Hem d’agrair a Cayo Alonso per fer-nos gaudir de la sortida de Festa Major, també als seus col·laboradors.

La propera sortida serà el 15 de Setembre per fer una caminada prop del Pedraforca, sortim de Vilanova amb autocar a les 7 h. i tornem a les 21h. Les inscripcions fins al dijous a les oficines del Banc Popular i també dilluns i dijous de 7 a 8:45 del vespre al local social. Reserves, servei per a socis, cevcami@hotmail.com i 93 803 43 88 fins al dijous a les 8:45 del vespre.

F. Cullerés

Foto: J. Piernas