Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

dsc_0989 [resolucion de escritorio]

 

 

ANIMADA CAMINADA NOCTURNA DE FESTA MAJOR AMB LA COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA DEL CAMÍ

 

Animada i nombrosa, érem més de 170 caminaires que a les 9 del vespre ens hem trobat per fer plegats aquesta entranyable sortida nocturna, que ens duu a fer un recorregut d’unes dues hores pel la nostra muntanya, grans i petits, amb el s lots a les mans com lluernes a la nit d’estiu, fent una filera de lluentes llumetes, retrobant-nos  acabades les vacances d’estiu amb l’alegria de veure de nou els companys de camí. Arribem al costat d’Ecovilanova on uns amics de la colla ja ens esperen amb les torxes enceses. 

També celebrem un trist aniversari, fa un any,  l’amic Josep Mateu tristament ens va deixar, justament fent aquesta excursió, gaudint d’allò que tant li agradava: la natura; escoltem unes emotives  paraules de Roser, la seva dona, de la veu de Josep Balada, i que tots els seus amics  escoltem amb emoció i amb seu record molt present entre nosaltres, per sempre més.

Continuant amb el que aquesta ens han preparat els companys de la colla, pels petits i no tant petits  l’Os Mandrós ens del·laïta amb els seus contes, entre rialles i sorpreses, i  tot seguit coca i mistela per tothom.  Agrair a Cayo Alonso i els seus col·laboradors aquesta bonica vetllada.

La propera sortida serà el dia 11 de Setembre al Pedraforca, sortim de Vilanova a les 6 del matí i tornem a les 20 hores. Les inscripcions fins al dijous a les oficines del Banc Popular i també dilluns i dijous de 7 a 8:45 del vespre al local social. Reserves, servei per a socis, cevcami@hotmail.com i 93 803 43 88 fins al dijous a les 8:45 del vespre.

Foto:  J. Piernas

Comentari:  F. Cullerés.