Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

 

thumbnail_dsc_0732

 

 

ANEM DE BOLETADA AMB LA COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA DEL CAMI

 

 

Estem en plana tardor i, com ja és tradició a la colla, sortim a fer una caminada per anar a collir bolets.

Som 40 caminaires i a les 8 del matí comencem el nostre recorregut per la muntanya de Vilanova i avanç de començar la caça anem fins al Racó de Carme, allà farem un esmorzar calentó, el dia es fred i s'agraeix. Passem una estona molt agradable amb els amics, i entre rialles i rialles passem el matí. Un cop la panxa plena fem la foto de grup i tornem capa Vilanova amb l'esperança de collir un bon grapats de bolets per dur-nos, alguns van agafar la mostra, jo ni els vaig veure.

Hem d'agrair la sortida amb la que ens ho em passat d'allò mes bé. Doncs moltes gràcies a l'amic Cayo Alonso per fer-nos gaudir d'aquest dia tant agradable.

 

 

La propera sortida de la colla serà el dia 6 de Novembre, es un sortida especial dons es per col·laborar un any mes amb LA MARATÓ DE TV3.

 

 

La Marató 2016 es dedicarà a l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Els diners recaptats es donaran integrament per La Marató, el donatiu es de 10 €, farem una caminada que comencem a les 9h. I després fem una mica d'esmorzar al Marta Mata, per gentilesa de l'Associació Cultural Camp del Rei i La Colla Excursionista de Vilanova del Cami, també gresca per amenitzar aquesta matinal tant important en la que esperem que tots hi participeu.

 

 

Les inscripcions fins al dijous a les oficines del Banc Popular i també dilluns i dijous de 7 a 8:45 del vespre al local social. També podem comprar el tiquet del dinar al Restaurant Nou la setmana de La Festa. Reserves, servei per a socis, cevcami@hotmail.com i 93 803 43 88 fins al dijous a les 8:45 del vespre.

 

 

 

F. Cullerés

Foto: J. Piernas