Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

 

p9200088

 

 

20150920_105935

 

 

COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA DEL CAMI AL TUC DEL ROSARI 2.594 m. (VALL D´ARAN)

 

 

 

Aquest diumenge anem a terres araneses. Deixem l'autocar a l'aparcament de l´Orri a Baqueira Beret. Els 43 excursionistes que som avui podrem gaudir d'un dia molt assolellat i gairebé primerenc, enca que les restes de la gebrada nocturna ens recorda que aviat, en aquestes mateixes contrades, podrem trepitjar la neu.

Agafem el corriol que puja entre boscos de pins per la Vall del Riu Malo i ens porta a l´estany de Baciver, on esmorzem. Continuem la marxa i a mida que anem guanyant alçada, la vegetació va desapareixent.

Arribem al Circ Lacustre del Rosari i contemplem la ferradura que formen els cims. Nosaltres ens dirigim cap el coll i després de superar una zona de blocs de pedra, assolim el cim del Tuc del Rosari de 2.594 m. Després de gaudir de les vistes, baixem cap l'estany del Rosari de Baciver i dinem tots plegats, amb una fresca remullada dels peus a l'estany i, fins i tot, algun valent que fa una remullada complerta. Un cop tips, tornem cap a les pistes d'esquí de Baqueira Beret. Pugem a l'autocar i fem el llarg viatge de tornada després d'una excursió molt i molt bonica.

 

 

Volem donar les gràcies als nostres vocal Daniel Martínez, Carles Méndez i Silvia Caballero .

La propera sortida serà el diumenge 27 de setembre, anem a fer una sortida pel terme de Font -Rubi, que es troba a l'Alt Penedès.

 

 

Per aquesta sortida hi ha una variació segons el programa, per causes alienes a la nostra colla, doncs per obres a la carretera canviem l'hora de sortida. Es a dir, Sortim de Vilanova del Camí a les 8h. i tornem a les 17h. hem de portar esmorzar i dinar.

 

 

INSCRIPCIONS PER LES EXCURSIONS: Tots els dilluns i dijous de la setmana de l'excursió, de 19 a 20:45 hores, a la seu social. Els socis poden fer la reserva telefònicament o per correu electrònic. cevcami@hotmail.com i 93 803 43 88.

 

 

 

Nota sortida de Segovia, per aquelles persones inscrites per la sortida a las Hoces del Duratón, prevista pels dies 10 i 11 d'octubre, el dilluns dia 5 d'octubre es farà una reunió a la seu de la colla, per donar tota la informació sobre aquesta sortida i també per resoldre qualsevol dubte que pugui sortir. Sortida dissabte 10 d'octubre a les 4:30 de Vilanova del Camí de la parada del bus situada al costat de la rotonda de la carretera de la Pobla amb el carrer de Montserrat. (Lloc habitual) i a les 4:45 d'Igualada a l'antiga Nac. II davant del Mercadona.

 

 

 

Francesca Cullerés i Carles Méndez

Foto: Jaume Sayós