Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

dsc_0311

 

 

COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA AL MIRADOR DEL ROC DE LA LLUNA (BERGUEDÀ)

 

 

Tots coincidim en que per estar al mes d'octubre fa un temps molt plàcid i que convida a fer sortides com la d'aquest diumenge on es traslladem al Berguedà per fer una caminada d' aproximadament 24 kms. Aproximadament a les 9 h. arribem al Santuari de Falgars on comença una pujadeta que, durant casi 2 hores ens ha de duu per camins que semblen encantats, la natura que amb la tardor ens regala un mosaic de colors, de la fulla dels arbres canviant d'un color verd a un ocre i groc que, si es possible, li dona mes bellesa a un bosc frondós i, que per moments, es torna fosc de tanta frondositat. Pel camí ens anem trobant fon son poder-nos refrescar encara que només sigui les galtes, ja es hora i també aprofitem per esmorzar. Una estona després arribem al Mirador del Roc de La Lluna que, tal com s'aprecia a la foto de grup, tenim una vista molt privilegiada i nítida de les muntanyes que ens envolten, si us fixeu ala nostra esquena tenim El Pedraforca. Poc a poc anem baixant per corriols on, un amb mes èxit que d'altres, s'arrepleguen bolets, encarà fem el dia mes rodo. Dinem a l'ermita de Falgars, on hi han taules i també un mirador. Una estona després arribem a La Pobla de Lillet ton ens retroba l'autocar.

Una excursió molt animada i que a tots ens ha deixat meravellats, els hi agraïm als nostres vocals Jaume Roma, Raida Domenech i els amics Josep i Marce per la seva col·laboració.

 

La propera sortida serà diumenge 21 d'octubre a fer un tomb per Poblet i Rojals, la sortida serà a les 6:30 h. tornem a les 20 h. hi ha possibilitat de dinar a Restaurant (preu a part de la inscripció) Les inscripcions fins al dijous a les oficines del Banc Popular i també dilluns i dijous de 7 a 8:45 del vespre al local social. Reserves, servei per a socis, cevcami@hotmail.com i 93 803 43 88 fins al dijous a les 8:45 del vespre.

F. Cullerés

Foto: J. Piernas