Colla excursionista de Vilanova del Cami
 
Excursions 2009 Excursions 2010 Excursions 2011 Excursions 2012 Excursions 2013 Excursions 2014 Excursions 2015 Excursions 2016 Excursions 2017 Excursions 2018 Excursions 2019
Inici NOU TRIPTIC 2019!!!! FEEC Facebook Programa de butxaca 2019 Arxiu fotogrÓfic Consells Enllašos Contacte i inscripcions Triptics antics Proposaĺns una excursiˇ

 

 

dsc_0163

 

 

 

LA COLLA EXCURSIONISTA DE VILANOVA DEL CAMI CELEBRA ELS 16 ANYS

 

 

Ja fa 16 anys que va començar a caminar la nostra colla, i ho hem volgut celebrar com millor sabem, amb una bonica i animada sortida, que com no pot ser de cap altre manera, acabarà amb dinar de celebració i pastis.

 

A les 7 del matí aquest passat diumenge dia 3 de maig ens trobem davant de la seu de la colla a Vilanova, som 65 caminaires els que farem aquesta sortida de 20 kmts. fins a Jorba, combinem trams del PR-C 119 Cinturo de la Conca d' Òdena amb d'altres de collita pròpia.

 

   Amb un matí clar i plàcid de diumenge, força animats i xerrant amb els companys de caminada, arribem al nucli antic de Montbui, i enfilem camí a La Tossa. El dia es clar i ens permet gaudir d'uns bonics paisatges, fins allà on la vista ens ho permet.

 

       

  Després d'esmorzar i fer una petita visita a la Tossa continuem camí, fa un moment érem dalt a la serra i ara estem a un corriol tupit, que seguirem i on poc a poc tornem a agafar pujada fins al Pla del Magra, amb molta calor més típica dels primers dies d'estiu, des de dalt, on descansem i ens refresquem una mica, gaudim de vistes a Jorba, el nostre destí.

 

Baixem i arribem al poble, tots plegats dinem a La Gallega i, com no pot ser d'un altre manera, ho celebrem amb pastís d'aniversari i cava.

 

 

Moltes Felicitats, Colla!!!

 

 

Hem gaudit moltísim d'aquesta meravellosa sortida, ho agraïm als nostres vocals Josep Balada, Marce Grados, Julio Abad i Francesca Cullerés

 

 

La propera sortida serà el diumenge 17 de maig, anem a la Serra de Boumort (Pallars Jussà i Alt Urgell), sortim de Vilanova amb autocar a les 6h, i tornem a les 20h.

 

 

INSCRIPCIONS PER LES EXCURSIONS: Tots els dilluns i dijous de la setmana de l'excursió, de 19 a 20:45 hores, a la seu social. Els socis poden fer la reserva telefònicament o per correu electrònic. cevcami@hotmail.com i 93 803 43 88.

 

 

Francesca Cullerés

Foto: Joan Piernas